Warning: session_start(): open(/var/www/www/lap.centrumnet.hu/tmp//sess_i7ojlfofm4l0nheob8abngibq2, O_RDWR) failed: Disc quota exceeded (69) in /var/www/www/lap.centrumnet.hu/www/main.php on line 19
- nikken víztisztító, víztisztító, pimag víztisztító, háztartási víztisztító, házi víztisztító, víztisztító berendezés, víztisztító készülék, viztisztito, víztisztítás,
Belépés

Zsámboki Tünde Urbán József fügettlen NIKKEN tanácsadók

Nikken vízrendszerHírekKeresésOldalakNévjegyekRegisztrációBelépés
NIKKEN vízrendszer

PiMag® víztisztító

PiMag® Optimalizáló

PiMag® Ultra Zuhany

Tapasztalatok a NIKKEN PiMag vízről

Webáruház

Elérhetőség

dthdfghfgh

Természetes, tiszta energetizált

élővíz az Ön otthonában!

Nikken PiMag® víztisztító rendszer-egy 95%tisztaságú,hormonmentes víz

PiMag® Optimalizáló-oxigénnel dúsított,energetizált élövíz előállításához

PiMag® Ultra Zuhany-klórmentes,tiszta víz egy frissítő zuhanyzáshoz

  • A csapvizet energizált PiMag®vízzé változtatja
  • A természet szűrési rendszerén alapul
  • Kompakt méret a praktikus használat érdekében

A speciális többrétegű szűrés, a szilikát kőzetek, és a mágnesek egy teljesen természetes víztisztítást és energizálást tesznek lehetővé, melynek következtében a közönséges csapvíz ásványokban gazdag PiMag® vízzé alakul. A természet saját szűrési rendszerén alapul, a PiMag® vízrendszer eltávolítja a szennyeződéseket és pótolja a víz ásványanyag-tartalmát.

A PiMag® vízrendszer praktikus, kompakt kivitele lehetővé teszi, hogy bárhol elhelyezhető legyen, és kivehető kancsója méreténél fogva bármely hűtőszekrény polcán elfér. A PiMag® vízrendszer úttörő gyorsszűrési technológiájának köszönhetően a kancsó perceken belül megtelik a friss, energizált vízzel.

Levegő és víz...melyek nélkül nem tudnánk élni. Ugyanakkor az egyre növekvő környezetszennyezés azt jelenti, hogy a levegő, amit beszívunk és a víz, amit elfogyasztunk komoly veszélyben vannak.

A Nikken filozófiája szerint a legegyszerűbb út a jó közérzet megtartásához a levegő minősége, amit belélegzünk és a tiszta víz, amit elfogyasztunk. Legyen az otthon vagy útközben a mi környezetbarát termékeink egy könnyű, mindennapos használatra tervezettek az egész család részére.

Csatlakozzon Ön is a wellness forradalomhoz és kezdje élvezni a Nikken életstílus jótékony hatásait.

Felhasználói név
Jelszó
Elfelejtette jelszavát?

Google Pagerank mérés, keresooptimalizálás

developed by Centrumnet Systems